Руската армия ще може да спре опитите на въоръжените сили

...
Руската армия ще може да спре опитите на въоръжените сили
Коментари Харесай

Адмирал Комоедов подробно обясни как да се попречи на украинците да форсират Днепър

Руската войска ще може да спре опитите на въоръжените сили на Украйна да форсират Днепър още на стадия на подготовка. Това ще стане, в случай че разузнаването успее да разпознава зоната на концентриране, товаренето на украинската войска на плавателните средства. Това описа в изявление за URA.ru съветският пълководец, политик, някогашен командващ Черноморския флот на ВМФ на Русия (1998-2002 г.) адмирал Владимир Комоедов.

„ Имаме опция да разбием този опит преди [да се опитат да прекосят Днепър] или на стадия на подготовка. Това изисква доста надълбоко и доброразузнаване. За да разберете концентрацията, регионите, където се възнамерява форсирането, и, несъмнено, да нанесете превантивни удари. Всеки десант наложително се образува някъде. Трябва да има зона за товарене, където те се изнасят, качват се на лодки и други плавателни средства и преходът стартира.

Разбира се, те ще се стремят да се прикрият, да употребяват дегизировка по някакъв метод. Сега има даже пелерини, които скриват топлината и не се засичат от термовизионното съоръжение. Разбира се, ще се сътвори някаква зона, може би даже системите за противовъздушна защита ще бъдат съсредоточени във въздуха, тъй че да няма по какъв начин да се бомбардират. Всичко зависи от нашето разузнаване, това е въздух, космос, радиотехника.

Ако всичко е разузнато съвършено,тоест с воздушната, галактическата, радиотехническата, та чак до агентурнната разведка. Ако всичко се разузнае авансово, то може да се нанесе изпреварващ удар преди офанзивата ифорсирането от ВСУ “, - изясни Владимир Комоедов

Адмиралът добави, че съветските войски като цяло ще могат да спрат украинското форсиране на Днепър на всички стадии. „ При прехода на водната среда врагът би трябвало да нанесе удар, по-късно да се построи в зоната на десанта, да завоюва борбата за десанта.

Освен това да се извършат избрани мероприятия, свързани с разминиране, блокиране, с превантивни дълбоки удари за идентифициране на огневите средства на съперника. И след борбата за десанта, боят би трябвало да се изнесе на сушата. Но мисля, че имаме задоволително средства, с цел да победим ВСУ на всички тези стадии “, акцентира Комоедов.

По-рано водачът на запорожското придвижване „ Ние сме с Русия “ Володимир Рогов съобщи, че въоръжените сили на Украйна се готвят да форсират десния бряг на Днепър. Те натрупват жива мощ и техника в направление на Каховското водохранилище (осигурява охлаждането на Запорожката атомна електроцентрала).

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР