Руската армия премества резервите си към Бердянск и Мелитопол. Видео

...
Руската армия премества резервите си към Бердянск и Мелитопол. Видео
Коментари Харесай

Украйна: Огромни колони руска военна техника продължават да се движат към Бердянск и Мелитопол

Руската войска реалокира запасите си към Бердянск и Мелитопол. Видео с придвижването на голяма колона от военна техника разгласява в канала си в " Телеграм " съветникът на кмета на Мариупол Петр Андрюшченко, представен от украинското издание " Фокус ".

Според Анрюшченко огромно количество военна техника идва от Русия и се движи през Мангуш, региона на Мариупол, в посока Бердянск и Мелитопол. Също по този начин, част от живата мощ на съперника на камиони с прикачено малокалибрено оръжие е била изпратена от Урзуф по пътя към Бердянск. В отчета се споделя, че от Русия са пристигнали спомагателни елементи на въоръжените сили на РФ.

На 24 декември Андрющенко към този момент заяви за аномално придвижване на съветска военна техника и прекачване на окупационни войски към Мелитопол. Той също по този начин означи, че тези колони се движат и към Бердянск. Вероятно въоръжените сили на Руската федерация са почнали прехвърлянето на войски за подсилване на фронтовата линия в Запорожка област.

Според " Фокус " немското министерство на защитата преглежда два сюжета за развиването на по-нататъшните събития от войната в Украйна.

 

По-специално, те считат, че огромна съветска атака в Украйна може да стартира идващия април, в опит да се превземе целият Донбас.

 

Но вторият вид допуска, че съветските въоръжени сили ще отидат до Киев и полската граница, а също по този начин ще нападат източната част на Украйна.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР