Руската армия, която в последната 1 г. извършва зверства в

...
Руската армия, която в последната 1 г. извършва зверства в
Коментари Харесай

Гаджев от ГЕРБ: България нямаше позиция за войната в Украйна, докато не падна правителството на Петков

Руската войска, която в последната 1 година прави зверства в Украйна е правоприемник на Съветската алена войска. Затова не разбирам за какво би трябвало да отдаваме респект на МОЧА. А и от какво са ни освободили Съветската войска? Хитлерофашизмът е измислено от комунистическата номенклатура. Къде е паметникът на тези 30 хиляди българи, починали във втората фаза на войната?  Това съобщи пред " Офанзива с Любо Огнянов " по Нова нюз Христо Гаджев от ГЕРБ-. 

Мисля, че няма да има никаква активност по преместването на МОЧА от страна на регионалния шеф или най-малко сигурно до април месец, сподели още той. 

България нямаше позиция за войната в Украйна, до момента в който не падна държавното управление на Петков. Сега се бият в гърдите, че по време на тяхното ръководство са дали оръжия на Украйна посредством ПР публикации в Шпигел, само че да напомня, че преди 1 година те пропагандираха посредством тези материали какво не дават. А тук написа: " Какво не даваме на Украйна – оръжия, муниции, военна техника. "

Политическа партия имаха неверен метод и неуверена политика по тематиката с войната и това докара до спекулации и разнопосочни отзиви в обществоо, разяснява Гаджев. 

За страдание сега продължаваме да водим и толкоз неуверената политика по повод потребление механизмите като " Триъгълната договорка " за превъоръжаване. Държавите, които дават западно въоръжение започнаха да го дават непосредствено на Украйна, без да минава през други европейски страни. Съединени американски щати предложиха на България пари за ново въоръжение, в случай че подкрепяме Украйна. За страдание поради позициите на Радев нищо не се случва.

За " Триъгълните покупко-продажби " има оферти на масата, само че никой нищо не прави. По време на 48-ото Народно събрание имаше благоприятни условия – половин милиард грант от американците, в случай че предоставим оръжия на Украйна. Идеята беше тези пари да ги вземем за рационализация на Българската войска извън, а не от българските данъкоплатци, добави той. 

Ковачевски нещо се е объркал и би трябвало да си напомни решението на Народно събрание. РСМ не върви по европейския път, който минава през смяна на Конституцията и смяна на отношението към жителите с българско съзнание. Те сами си пречат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР