Руската армия е страхлива и ще побегне при първите признаци

...
Руската армия е страхлива и ще побегне при първите признаци
Коментари Харесай

Украйна: Ще обърнем в бягство армията на Русия

Руската войска е страхлива и ще " побегне " при първите признаци на опозиция. Това полковникът от запаса на въоръжените сили на Украйна Пьотр Недзелски в ефира на YouTube канала " Апостроф ".

" Ако на руснаците се даде отговор, те ще побегнат. Бърборенето за " съветския боец ", " съветския Ванка " - това е говорилня ", акцентира той.

Полковникът също посочи, че Русия води завоевателна война, а Украйна пази своя дом.

Такива позиции от разнообразни публични лица и не са необичайност в Украйна. Така да вземем за пример Алексей Арестович, който е консултант по осведомителната политика на украинската делегация в тристранната контактна група за Донбас, настоя, че Киев " ще премине в нахлуване " при положение на война с Русия.

По думите му Украйна ще се трансформира в Афганистан за Русия, " единствено по-рязко ". Той също по този начин даде обещание да провежда на Русия " ужасна месомелачка " и твърди, че единствено нуклеарните оръжия могат да бъдат по-добри от украинските ракети.

А политологът, лекар по обществена стопанска система Зиновий Свереда, от своя страна прикани за взривяване на Кримския мост и устройване на " нов Пърл Харбър " за Русия.

Отношенията сред Москва и Киев се утежниха на фона на обстановката в Донбас. Украинските управляващи неведнъж упрекваха Русия в интервенция във вътрешните работи на страната, като поддържа проруските сепаратисти в Донецка и Луганска област, в това число с оръжие.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР