Руската армия е поставена в трудно положение в северната част

...
Руската армия е поставена в трудно положение в северната част
Коментари Харесай

Украинското контранастъпление се развива успешно, призна Русия

Руската войска е сложена в мъчно състояние в северната част на Херсонска област, където украинските въоръжени сили от няколко седмици организират контранастъпление, съобщи Франс прес, като се базира на представители на назначените от Москва управляващи и на блогъри, които са се специализирали в следенето на военните дейности.

Ръководителят на окупационната администрация в южния украински район Владимир Салдо първи призна, че украинските сили са съумели да създадат пробив и са завладяли селището Дудчани. Той обаче увери през днешния ден в Телеграм, че съветската авиация е спряла украинската контраатака, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Настъплението на украинските нацисти в региона на Дудчани бе спряно... Не изпадайте в суматоха ", прикани в същото информационно приложение Кирил Стремоусов, един от помощниците на Салдо. Руският Телеграм канал " Рибар ", който се е посветил на следенето на придвижването на съветските сили, заяви, че украинската войска настава в регионите на Архангелское и Дудчани, като задачата им е " да пресечен снабдяването на съветските сили, които се намират на десния бряг на Днепър ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР