Руската армия е обстреляла с ракети центъра на Славянск и

...
Руската армия е обстреляла с ракети центъра на Славянск и
Коментари Харесай

Следваща мишена: Руската армия удари с ракети центъра на Славянск и три квартала -

Руската войска е обстреляла с ракети центъра на Славянск и няколко квартала, заяви в профила си ръководителят на гражданско-военната администрация на града Вадим Лях. Към 3 следобяд българско време Лях заяви за масиран обстрел на Славянск - центъра и северните квартали. “Всички да останат в укритията. По-късно ще дам повече информация. ” - предизвести кметът.



Два часа по-късно Вадил Лях заяви за първичните данни от съветската офанзива. По първи оценки гори централният пазар в града, ракети са блъснали централната част на Славянск, има провали в кварталите Варшава, Север и Славкурор. Един човек е умрял, седем са ранени със забележката, че това не са окончателните данни. “Размерът на вредите се открива. ” - съобщи Лях.

За офанзивата и многочислени пожари оповестява и “Франс интернасионал ”. Кореспондентът на радио “Свобода ” в региона приказва, че офанзивата в другите елементи на града е била едновременна. Радиото популяризира фотоси на лежаща на земята жертва и опустошения на прилежащите здания. Славянск се сочи от военни специалисти от чужбина и от управляващите в Киев като последваща евентуална цел на съветската атака в Донбас.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР