Руската армия е обстрелвала днес с ракети центъра на големия

...
Руската армия е обстрелвала днес с ракети центъра на големия
Коментари Харесай

Един загинал и най-малко трима ранени при руски ракетен обстрел по Краматорск

Руската войска е обстрелвала през днешния ден с ракети центъра на огромния град Краматорск в Източна Украйна, съобщи ДПА.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9799
" Държавата на злото продължава да се бори против цивилното население ", сподели по този мотив украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога в изказване, публикувано в обществените мрежи, съобщи Българска телеграфна агенция.

По думите на украинския президент при нападението един човек е умрял и минимум трима души са били ранени. Зеленски изрази своите съболезнования на околните на жертвите. Тези действия неизбежно ще доведат до " обективни " санкции. При ракетния удар са нанесени вреди на шест жилищни здания, сподели той.

Преди малко повече от година Русия стартира пълномащабна инвазия в Украйна. Фронтовата линия минава на към 20 км източно от Краматорск, а на близо 30 километра от града е Бахмут, за който се водят яростни сражения.

Преди началото на войната в Краматорск са живели над 140 000 души и се счита, че към декември предходната година там са останали към 80 000 поданици.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР