Руската актриса и тв водеща Настася Самбурская сподели нещо ужасно

Руската актриса и тв водеща Настася Самбурская сподели нещо ужасно ...

Руска топкрасавица разкри, че мъжът й я бие.Руската актриса и тв водеща Настася Самбурская сподели нещо ужасно за брака си.

Красавицата се омъжи за 25-годишния актьор Кирил Дицевич миналата година, но щастието им не продължи дълго, пишат руските медии.

Появиха се слухове, че двамата са се разделили, а актрисата премахна всички техни снимки от социални мрежи.Някои предположиха, че хубавицата може да се е карала с мъжа си заради свекърва й, но последният й пост в Instagram накара феновете да мислят за друга причина, която изглежда доста по-плашеща и шокираща.

Самбурская се чуди защо мъжете посягат на жените и дали си струва да им бъде простено."Защо жените, станали жертви на години домашно насилие, се оправдават, че стоят заради децата?! Защо не опитате? Така растат деца психопати! Защо имаме необикновени търпение и мазохизъм, които ни пречат да действаме? Защо се страхуваме, и позволяваме на слабите мъже да избиват комплексите си върху нас? Графата "майка" побеждава, добре, нека те ме бият! Това става норма! Махни ги и имай уважение към себе си", написа Самбурская.

Източник: fakti.bg