Руска връзка е по-скоро наратив, който съвсем съзнателно се прокарва

...
Руска връзка е по-скоро наратив, който съвсем съзнателно се прокарва
Коментари Харесай

Мария Габриел била предложила Петър Танев за посланик в Украйна, но Николай Денков не подписал

" Руска връзка е по-скоро разказ, който напълно умишлено се прокарва " - това съобщи спряганият за дипломат в Украйна Петър Танев.

По думите му, той фактически е имал връзка с човек от Русия, с който обаче " идеологическите му пътища " се разделили от дълго време. Вярно е, че брачната половинка му е рускиня, само че с нея са разграничени от 15 години.

Танев направи обяснението, откакто стана ясно, че е бил предлаган за дипломат в Украйна от Мария Габриел, само че в последна сметка не е бил утвърден: Мария Габриел е предложила Петър Танев за дипломат в Украйна, само че министър председателят николай Денков не подписал назначението единствено за него и процедурата не е приключена до дъно. Причините обаче не са му били обявени:

" Бях замесен в един институционален спор ", сподели още той.

" Скандалът вреди на двустранните ни връзки с Украйна, въпросът се следи доста деликатно, в това число от вражески страни като Руската федерация ", безапелационен бе Танев.

" За мен хора в България стопираха процеса - Украйна и посолството нямат нищо общо с това, съобщи Танев пред bTV.

Според него, активността на сина му, Петър Танев-младши, също е повлияла, тъй като " не се вписва в комфортното избрани ".

Името на Танев за дипломат изкочи заради новината, че Николай Ненчев може да стане представляващ България в Украйна. Сега Петър Танев беше безапелационен – абсурдът вреди на двустранните ни връзки с Украйна, въпросът се следи доста деликатно, в това число от вражески страни като Руската федерация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР