Руска ракета се взриви в Одеса тази сутрин. Ударен е

...
Руска ракета се взриви в Одеса тази сутрин. Ударен е
Коментари Харесай

Руска ракета събуди Одеса

Руска ракета се взриви в Одеса тази заран. Ударен е цивилен обект . Бушува пожар, потвърдиха пред УНИАН от военното командване Юг.

" Има нахлуване против граждански обект . Все още няма данни за жертви. Пожарът бушува. Спасителите работят ", оповестиха от командването.

Както написа УНИАН, малко преди случая е била оповестена въздушна паника. След детонацията на мястото на удара на ракетата избухва пожар и в небето се издига черен пушек.

Местните управляващи приканват жителите на града да не разгласяват фотоси и видеоклипове на " идващите " в обществените мрежи.

Както заяви УНИАН, по-рано, на 11 юли, агресорите са изстреляли седем ракети от самолети към Одеска област от Черно море. Едно от тях е блъснала частна къща в едно от крайбрежните селища, а също по този начин е имало известия за вреди по пристанищната инфраструктура.

От прокуратурата оповестиха, че в Одеска област вследствие на ракетния обстрел са нанесени обилни вреди на курортно населено място и на склад в пристанището Белгород-Днистровски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР