Руска ракета, предназначена за удар по украинския град Харков, е

...
Руска ракета, предназначена за удар по украинския град Харков, е
Коментари Харесай

Руснаците целеха Харков, удариха руски град

Руска ракета, предопределена за удар по украинския град Харков, е уцелила неверната цел - съветския Белгород. Това заяви по-рано през днешния ден в Twitter ръководителят на канцеларията на президента Зеленски Михаил Подоляк, представен от Ukrinform. 

" Русия искаше да удар Харков с ракета, само че нещо се обърка. Ракетата удари жилищна постройка в съветския Белгород. Мислите ли, че ще има следствие, ще бъдат ли осъдени отговорните? Не, на Путин му е все едно кого убива - украинци или руснаци ", гласи цялото известие на Подоляк. 

Той акцентира и че " съветските пропагандисти бързо ще измислят някакво подправено пояснение ". И това наистна се случи - Русия разгласи, че ракетата по Болгород е украинска. 

Припомняме, че още веднъж през днешния ден стана ясно, че районът към столицата на Украйна е ударен от създадени в Иран безпилотници камикадзе.

Спасителни екипи се втурнали към местата на провалите, до момента в който жителите на региона се събуждали от сирени за въздушна паника за четвърта поредна заран след огромното ракетно нахлуване на Русия по-рано тази седмица.

Руски ракети са поразили тази заран над 40 украински градове, пък съобщи Ройтерс.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР