Руска държавна болница обяви днес, че токсикологичен тест, извършен върху

...
Руска държавна болница обяви днес, че токсикологичен тест, извършен върху
Коментари Харесай

Руските власти не открили следи от отравяне в организма на Навални

Руска държавна болница разгласи през днешния ден, че токсикологичен тест, осъществен върху неизяснен биоматериал, взет от Алексей Навални, не е посочил следи от отравяне в организма му, предадоха международните организации.

Навални беше наказан на 30 дни затвор предходната седмица поради апел за присъединяване в забранен опозиционен митинг. В неделя той беше признат в болница, а в понеделник беше изписан. Той, както и неговата персонална лекарка и неговата адвокатка твърдяха, че е бил токсичен.

Пробите от Навални за проучване са били доставени на 29 юли от 64-та градска болница в основната химикотоксикологична лаборатория на Московския градски научноизследователски институт " Склифосовски ". Лабораторията там е профилирана и разполага с необятна палитра от благоприятни условия, с цел да установи дали в организма има необикновени вещества.

Резултатите от проучванията са посочили, че субстанции, предизвикващи отравяне, не са били открити в пробите от Навални, съобщил за ТАСС основният доктор на института Алексей Токарев.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР