Русият цвят е един от най-желаните. Постигането му обаче често

...
Русият цвят е един от най-желаните. Постигането му обаче често
Коментари Харесай

Как да изрусите косата си в домашни условия и при това напълно безвредно

Русият цвят е един от най-желаните. Постигането му обаче неведнъж се оказва не лесна задача. В не малко от случаите на дамите им се постанова да преминат през какви ли не процедури, до момента в който не реализиран тъкмо оня колорит, който по този начин мощно желаят.
Днес обаче сме решили да ви издадем няколко секрети за това по какъв начин да поддържате съвършен цвят, без да се постанова да посещавате фризьора си.
Ето ги и нашите препоръки:
• Лайка
Отварата от лайка е класика в жанра. Тук обаче е доста значимо да приготвите оптимално съсредоточен разтвор. След като сварената запарка изстине, прибавете глицерин и малко лимонен сок. За предпочитане е да полеете цялата коса от корена до краищата. Нека изсъхне без помощта на сешоар. След като е напълно суха, изплакнете с вода. Гарантираме ви, че лайката ще способства за доста по-наситения цвят на косата и ще ви накара да се чувствате по-привлекателни от всеки път.
 Забравете за мазния скалп вечно с тази икономична, домашна маска за коса Забравете за мазния скалп вечно с тази икономична, домашна маска за коса
Нашият скалп оказва огромно въздействие на образа на косата. Произвежданият от нея себум обаче дава отговор за степента й на омазняване. Поняког...

• Лимон
Терапиите с лимон са също толкоз сполучливи, колкото и тези с лайка. За задачата ви е необходим сокът от един или два лимона. Имайте поради, че на количество от литър вода са нужни близо 3 с.л. лимонен сок. Пригответе си отварата, съгласно дължината и гъстотата на вашата коса.
Изплакнете щедро с водата с лимон и по-късно оставете да изсъхне.
• Сода
 Фризьорът поучава: Използвайте морска сол, в случай че имате мазна коса Фризьорът поучава: Използвайте морска сол, в случай че имате мазна коса
Рядко ще попаднете на коафьор, който да не се опита да ви продаде някой от всичките тези артикули за коса, които е подредил по витрини...
Содата е средство, което има необятно приложение. Много хора я употребяват при разчистване на разположение, уреди, стъкла и каквото друго се сетите. Давате ли си сметка обаче, че содата е съвършеният артикул за поддържането на идеално руса коса? Резултатите от потреблението й не са забележими след първата или втората процедура, по тази причина е нужно да сте търпеливи. Бъдете сигурни обаче, че след няколко повторения цветът на косата ви ще е съвършен.

• Мед и канела
Балсамът с мед и канела се е потвърдил като едно от най-успешните средства за поддържане на изрусени коси. Нужно е да си извършите примес, която включва 3 с.л. мед, 4 с.л. канела и 3 с.л. зехтин. Нанесете тази примес върху цялата коса и оставете да подейства за 15 – 20 минути. След това изплакнете с вода и се радвайте на вашата съвършено изглеждаща руса коса.
Опитайте с тези натурални средства и ще се уверите, че русият цвят не е чак толкоз сложен за реализиране, в случай че знаете по какъв начин да третирате косата си!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР