Русият министър на отбраната Сергей Шойгу обеща да бъдат увеличени

...
Русият министър на отбраната Сергей Шойгу обеща да бъдат увеличени
Коментари Харесай

Шойгу обеща още доставки на боеприпаси за руската армия

Русият министър на защитата Сергей Шойгу даде обещание да бъдат увеличени доставките на муниции за войските на Русия в Украйна. Той направи изявлението при посещаване в щаба на съветските войски, които се бият в Украйна, съобщи Ройтерс, като се базира на министерството на защитата.
Кадри, оповестени през днешния ден от съветското ведомство в Телеграм, демонстрираха по какъв начин Шойгу ръководи съвещание с присъединяване на висши военни, измежду които началникът на генералния щаб на съветската войска военачалник Валерий Герасимов.
Според фрагментите Шойгу споделя на срещата, че Русия ще предприеме стъпки за увеличение на доставките на муниции за своите войски на фронта. По думите му " размерът на доставките на най-търсените муниции е избран. Предприемат се нужните ограничения за тяхното увеличение. "
През последните месеци Шойгу беше подложен на остри рецензии от твърдолинейни поддръжници на съветската акция в Украйна, измежду които шефът на наемническата компания " Вагнер " Евгений Пригожин, които го упрекнаха, че не е обезпечил задоволително муниции за войските на фронта, отбелязва Ройтерс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР