Русия заяви днес, че одобряването на 60,84 милиарда долара в

...
Русия заяви днес, че одобряването на 60,84 милиарда долара в
Коментари Харесай

Захарова: САЩ ползват Украйна, за да водят хибридна война, тя ще завърши с унижение като във Виетнам

Русия съобщи през днешния ден, че одобряването на 60,84 милиарда $ в помощ на Украйна от страна на американските конгресмени демонстрира, че Вашингтон навлиза все по-дълбоко в хибридна война с Русия, която ще приключи с оскърбление, равностойно на това във Виетнам или Афганистан, съобщи Ройтерс.

 

Пълномащабната инвазия, подредена от президента Владимир Путин в Украйна през 2022 година, провокира най-тежката рецесия в връзките сред Русия и Запада от Кубинската ракетна рецесия през 1962 година насам, настояват съветски и американски дипломати.

 

Камарата на представителите на Съединени американски щати одобри през вчерашния ден със мощна двупартийна поддръжка законодателен пакет на стойност 95 милиарда $, който дава помощ за сигурността на Украйна, Израел и Тайван макар острите възражения на някои републиканци.

 

Говорителката на съветското Министерство на външните работи Мария Захарова съобщи, че е ясно, че Съединените щати желаят Украйна " да се бори до последния украинец ", в това число с набези против съветска суверенна територия и цивилни.

 

" Все по-дълбокото нахлуване на Вашингтон в хибридна война против Русия ще се трансформира в също толкоз шумно и унизително крушение за Съединени американски щати, колкото Виетнам и Афганистан ", сподели Захарова. Тя съобщи, че елементарните украинци " принудително са карани да бъдат избивани като " пушечно месо ", само че Съединени американски щати към този момент не залагат на украинска победа против Русия.

 

Лидери от Запада и Украйна показват войната в Украйна като присвояване на земи в имперски жанр, което демонстрира, че постсъветска Русия е една от двете най-големи закани за световната непоклатимост, наред с Китай, отбелязва Ройтерс. Путин обаче показва войната като част от доста по-голяма битка със Съединените щати, които съгласно него подценяват ползите на Москва след разпадането на Съветския съюз през 1991 година, а по-късно се пробват да разцепят Русия и да заграбят естествените ѝ запаси.

 

Източник Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР