Русия завърши строежа на ограда в рамките на 60 километра

...
Русия завърши строежа на ограда в рамките на 60 километра
Коментари Харесай

Русия вдигна километрична ограда между Крим и Украйна

Русия приключи градежа на ограда в границите на 60 километра по границата си с Украйна. Първият заместник-председател на Народното събрание на Крим, Ефим Фикс, изясни за какво е била издигната ограда на границата с Украйна. Според него бариерата доста ще увеличи равнището на сигурност на Крим.
" Съгласен съм с депутата от Държавната Дума от района на Крим Михаил Шеремет. Той назова нужна мярката и акцентира, че ще отбрани полуострова от саботьори и контрабандисти ", сподели Фикс
По-рано пресслужбата на отдела за граничен надзор на кримското погранично ръководство на ФСБ съобщи пред РИА Новости, че работата в северната част на полуострова по построяването на многокилометрова преграда е приключена.
Дължината на оборудването е повече от 60 километра. По него има няколкостотин датчици за разнообразни типове дейности, както и системи за видеонаблюдение на терена през нощта. На границата са инсталирани и два сигнализационни комплекта с вибрационни и радио-радиационни датчици.
РИА отбелязва, че същите системи за гранична защита са ситуирани на север от Русия и в Далечния изток, " както и в региони с най-изострена конюнктура ".
Снимка: Архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР