Русия засилва отбранителните си позиции в окупираните територии на Южна

...
Русия засилва отбранителните си позиции в окупираните територии на Южна
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Русия се отнася сериозно към възможността за украинско контранастъпление

Русия ускорява отбранителните си позиции в окупираните територии на Южна Украйна , жива мощ и техника се трансферират в регионите сред Мариупол и Запорожие, както и в Херсон. Руските сили в Мелитопол също ускоряват ограниченията за сигурност, съгласно обзор на разузнаването на английското отбранително министерство, представено от съветската работа на Би Би Си.

" Украинските войски оказват напън върху съветската отбранителна линия в региона на Херсон повече от месец. приказваха за идни настъпателни интервенции, ориентирани към изтласкване на Русия от регионите, които тя управлява сега.

Руските отбранителни дейности евентуално са отговор на предстоящата украинска контраатака, както и на по време на неотдавнашното му посещаване в Донбас,. Върху тях въздействат и офанзивите, които Украйна прави против, логистични центрове и концентрации на съветски войски, - се споделя в прегледа.

Укрепването на позициите на юг евентуално демонстрира сериозността, с която съветското командване приема опасността от украинска контраатака, проучва английското разузнаване.
 Украйна: Русия приготвя идната фаза удари
Украйна: Русия приготвя идната фаза удари

Според данни на украинското разузнаване
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР