Русия започна вълна от атаки с безпилотни дронове-камикадзе срещу Киев

...
Русия започна вълна от атаки с безпилотни дронове-камикадзе срещу Киев
Коментари Харесай

Русия отново атакува Киев с дронове

Русия стартира вълна от офанзиви с безпилотни дронове-камикадзе против Киев и други украински градове . Нападението е осъществено часове преди президентът на Украйма Володимир Зеленски да се срещне с водачите на НАТО на среща на върха в Литва. Това съобщи организация Ройтерс.

Русия изстреля общо 15 от иранските дронове " Шахед " против Украйна през нощта, като украинските отбранителни сили са свалили 11 от тях.

Игор Табурец, военният началник на Черкаска област написа в Telegram, че вследствие на ударите с дрон двама души са били ранени след експлоадирането на пожар в нежилищен инфраструктурен обект.

504-ият ден от пълномащабното навлизане на Руската федерация в Украйна. Врагът предприе нова въздушна офанзива против столицата, уточни Сергей Попко, началник на военната администрация на Киев. Сирените за въздушна паника звучаха над цяла Украйна в продължение на няколко часа.

Украинските въоръжени сили оповестиха в ежедневната си сводка, че съветските сили са направили 65 въздушни удара и са стреляли минимум 71 пъти с тежко оръжие по позиции на украинските войски и обитаеми региони по фронтовата линия през миналия ден.
 Сирени за въздушна паника в редица райони в Украйна Обновена
Сирени за въздушна паника в редица райони в Украйна

Отново удари с дронове по столицата Киев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР