Русия забрани достъпа до сайта и хартиеното издание на 24

...
Русия забрани достъпа до сайта и хартиеното издание на 24
Коментари Харесай

Русия забрани достъпа до водещи български медии

Русия забрани достъпа до уеб страницата и хартиеното издание на „ 24 часа “, както и до уеб сайтът Mediapool. Това оповестиха от Външното министерство в Москва.

Забраната е в отговор на наложените от Европейски Съюз ограничавания върху достъпа до съветски уеб сайтове, които популяризират пропагандата на Кремъл.

„ В отговор на взетото на 17 май решение на Съвета на Европейски Съюз за възбрана на „ всякаква активност по лъчение “ на 3 съветски медии (РИА „ Новости “, „ Известия “ и „ Российская газета “), което влиза в действие от през днешния ден, 25 юни, се вкарват контра ограничавания на достъпа от територията на Руската федерация до предаваните запаси на редица медии от страните членки на Европейски Съюз, и на медийни оператори от целия Съюз, които редовно популяризират погрешна информация за хода на специфична военна интервенция “, написа на уеб страницата на съветското Външно министерство.

„ Ако рестриктивните мерки върху съветските медии бъдат анулирани, съветската страна също ще преразгледа решението си във връзка с посочените медийни оператори ", се споделя още в изказването.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР