Русия винаги ще бъде надежден и отговорен доставчик - това

...
Русия винаги ще бъде надежден и отговорен доставчик - това
Коментари Харесай

Путин: Русия е надежден доставчик

Русия постоянно ще бъде благонадежден и виновен снабдител - това съобщи през днешния ден съветският президент Владимир Путин на държавно заседание, отдадено на металургичния бранш, съобщи ТАСС.

Русия ще бъде виновен експортьор на металургична продукция, без значение от политическите проблеми, акцентира Путин. И добави: “За тези, които са настроени за преференциално, предсказуемо бизнес съдействие, ние също ще бъдем надеждни сътрудници. Но няма да работим в личен ущърб с тези, които демонстрират към нас неприятелско отношение”.

Руските металурзи не престават да се сблъскват на външните пазари с ограничавания, които съставляват “откровени прояви на недобросъвестна конкуренция”, уточни Путин. И изясни, че това са опити на Запада за въздържане на съветския бизнес в качеството му на един от водачите в международната металургия и да преразпредели пазарите в своя изгода.

Санкциите не отразяват действителността в международната политика и стопанска система, а са признати “в полза на политически интереси”, сподели още съветският президент. И означи, че когато е вкарвал глобите Западът не си е направил сметка “дори за явни, разбираеми последствия”, в това число повишаването на строителните материали и повишението на международната инфлация.

“Западните политици не се интересуват даже от утежняването на качеството на живот на елементарните хора, преди всичко в Европа, а да не приказваме за такива неща като спазването на правилата на Световната комерсиална организация (СТО) - те просто бяха изхвърлени на боклука”, изясни Путин.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР