Русия вече загуби войната, независимо какво ще става нататък. Такова

...
Русия вече загуби войната, независимо какво ще става нататък. Такова
Коментари Харесай

Експерт: Русия вече загуби войната

Русия към този момент загуби войната, без значение какво ще става нататък. Такова мнение изрази в студиото на „ Офанзива ” ръководителят на Атлантическия съвет Момчил Дойчев. По думите му нещата не се развиват добре за съветската войска.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7436
„ България отхвърли да се причисли към декларацията в поддръжка на настояването на Украйна за ускорено присъединение към НАТО. Тази декларация не значи неотложно влизане в организацията. Аргументът, че страната ни ще влезе във войната е неуместен. Дълго време Европейски Съюз, НАТО и Западните страни се вършиха, че не схващат че съветската федерация води необявена хибридна война против европейките полезности ”, сподели още той.

Според него Владимир Путин няма да употребява нуклеарно оръжие. „ Струва ми се че по-нататъшната ескалация, която би настъпила, въпреки всичко може и да не се случи. На този стадий съветската страна не може да приключи загубата на стратегическа самодейност и нахлуване на украинската войска. Това ще значи признание на проваляне ”, разясни Дойчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР