Русия вече е разположила тактически ядрени оръжия в Беларус. Това

...
Русия вече е разположила тактически ядрени оръжия в Беларус. Това
Коментари Харесай

Първите ядрени ядрени заряди са доставени в Беларус

Русия към този момент е разположила тактически нуклеарни оръжия в Беларус. Това разгласи Владимир Путин по време на дълга тирада в Санкт Петербург.

Президентът на Русия още веднъж заплаши, че използването на нуклеарни оръжия е допустима. Откакто стартира съветската инвазия в Украйна, Кремъл доста пъти употребява възможната приложимост на нуклеарните оръжия като опасност към своите съперници. Путин разгласи, че изпращането им в Беларус е ориентирано към тези, които мислят да нанесат стратегическо проваляне на Русия. Външният министър на Съединените щати Антъни Блинкън разяснява, че страната му следи дейностите на съветските войски и няма индикации да се готви приложимост на нуклеарно оръжие.

" Това към този момент се случи. Първите нуклеарни ядрени заряди са доставени на територията на Беларус. Това е първата част. До края на лятото или края на годината ще довършим тази задача напълно. Ние, преди всичко нямаме нужда да ги използваме. На второ място, самите разсъждения на тази тематика понижават опцията за използването на тези оръжия. Това от една страна. От друга - ние имаме повече от тези оръжия, в сравнение с имат НАТО. Те го знаят. И се пробват да ни убедят да преговаряме за намаляването на броя им. Тъпотии, както споделя нашия народ ", съобщи Путин.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР