Русия въведе нови санкции срещу британски граждани. В списъка попадат

...
Русия въведе нови санкции срещу британски граждани. В списъка попадат
Коментари Харесай

Русия разшири санкциите срещу Великобритания

Русия вкара нови наказания против английски жители. В листата попадат 23-ма души, измежду които началникът на щаба на защитата на английските въоръжени сили, осведоми Руската работа на Би Би Си.

Руското външно министерство разгласи въвеждането на наказания против " представители на военно-политическата върхушка, журналистическия корпус и научната общественост на Англия ".

Сред 23-мата души, включени в листата (руското външно министерство не даде целия списък) са ръководителят на борда на шефовете на отбранителния тръст BAE Systems Кресида Хог, ръководителят на взаимната разследваща комисия към държавното управление на страната Мадлен Алесандри, както и началникът на щаба на английската защита адмирал Тони Радакин .

Той, съгласно съветското външно министерство, " надзирава образованието на бойци от украинските въоръжени сили на английска територия ".

През август, съгласно който Радакин в този момент играе една от водещите функции в съветването на въоръжените сили на Украйна и помощта за Украйна от западните страни - до момента в който Съединените щати са принудени да се държат по-сдържано, с цел да не бъдат въвлечени в спора.

Радакин беше един от участниците в, след която, написа вестникът, украинските военни трансформираха тактиката си на контранастъпление и се концентрираха върху настъплението в региона на Запорожие.
 Съединени американски щати постановиха наказания на компании от Русия, Турция, ОАЕ и Грузия за заобикаляне на глобите
Съединени американски щати постановиха наказания на компании от Русия, Турция, ОАЕ и Грузия за заобикаляне на глобите

В листата попадат над 150 компании и физически лица
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР