Русия в момента не преговаря със сирийското правителство за доставка

...
Русия в момента не преговаря със сирийското правителство за доставка
Коментари Харесай

След визитата на Нетаняху Русия се отказа да доставя ракетни комплекси на Сирия

Русия сега не договаря със сирийското държавно управление за доставка на ракети С-300 и не мисли, че те са нужни. Това споделя за в. " Известния " консултант на съветския президент Владимир Путин, който дава отговор за военното съдействие с други страни.

" Ройтерс " отбелязва, че мненията на Владимир Кожин следват посещаване в Москва на израелския министър председател Бенямин Нетаняху, който беше измежду най-големите съперници на доставките.

Само преди месец съветският външен министър Сергей Лавров сподели, че след въздушните удари на Съединените щати, Франция и Англия в Сирия Русия към този момент " няма никакви морални отговорности ", каквито беше поела преди 10 години да не ги доставя, с цел да избегне евентуално дестабилизиране на ситуацията.

Според Кожин обаче сирийската войска към този момент има " всичко, от което се нуждае ": " Засега не приказваме за доставки на нови съвременни системи. "

Според Израел (който нанесе удари по ирански цели тази седмица) комплексите земя-въздух ще обиден качествата на страната да предотвратява оръжейни доставки против подкрепяните от Иран бойци на ливанското придвижване " Хизбула ".



Осъвременената версия на С-300 (първоначално основани по руско време) може да се употребява за отбрана както от бойни самолети, по този начин и от балистични ракети с дребен и междинен обхват.

Междувременно израелската войска разгласява видео, показващо заличаването на съветски зенитно-ракетен комплекс " Панцир " в Сирия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР