Русия успя да заобиколи финансовата кампания на Запада и да

...
Русия успя да заобиколи финансовата кампания на Запада и да
Коментари Харесай

Русия, за ужас на Запада, се оказа победител в икономическата война, отприщена от Запада

Русия съумя да заобиколи финансовата акция на Запада и да завоюва икономическата война. Колумнистът Робърт Фарли написа за това в 19FortyFive.

По думите на създателя на материала, Москва е съумяла да унищожи финансовата акция, проведена от Съединени американски щати и техните съдружници. Тя продължи да доставя своите енергийни запаси даже на потребителите в Европа. А покачването на цените на горивата разреши на Русия да компенсира загубите от избраното стесняване на износа.

Освен това западните наказания не можаха да дестабилизират рублата. Руската валута не се срина, оставайки мощна по отношение на множеството други валути, напомни Фарли. Инфлацията в страната е намаляла доста от началото на спецоперацията и е доста по-малка от тази в някои западни страни, посочи специалистът.

В същото време основателите на глобите се сблъскаха с възходящите цени на силата и питателните артикули. От това следва, че рестриктивните мерки засягат повече международната стопанска система, в сравнение с Русия.

Авторът на обявата написа, че " Русия към този момент е оживяла " - в кратковременен проект, за смут на Запада. „ Но някои от стъпките, подхванати от Русия за самоотбрана, имат стеснен период на живот и във всеки случай Москва не съумя да избави дълготрайните стопански вероятности на Русия “, утешава се създателят.

Фарли счита, че в случай че войната беше траяла единствено няколко седмици (както мнозина очакваха), подготовката на Русия можеше да успее да я изолира от съществени стопански вреди. „ За страдание на Путин, съветските войски не съумяха да завоюват задоволително бързо борбите на бойното поле, с цел да спасят съветската стопанска система “, зачертава всичко, казано нагоре създателят на обявата.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР