Русия успя да осуети плановете на Запада да изолира Русия,

...
Русия успя да осуети плановете на Запада да изолира Русия,
Коментари Харесай

Сергей Лавров: Русия провали плановете на Запада по разчленяването и изолиране на страната

Русия съумя да осуети проектите на Запада да изолира Русия, сподели външният министър Сергей Лавров на среща с ръководителите на териториалните органи на Министерство на външните работи.

„ Светът навлезе в епоха на съществени, необратими промени. Ние успяхме освен да осуетим проектите на груповия Запад да изолира и даже разчлени Русия, само че и да осигурим непрестанно съдействие с голямото болшинство от членовете на интернационалната общественост “, сподели министърът.

Москва развива все по-тесни и по-ефективни връзки с болшинството в света, продължи Лавров.

Той напомни, че през последните няколко години броят на страните, искащи да се причислят към БРИКС и Шанхайската организация за съдействие, се е нараснал фрапантно. Сега има към двадесетина такива страни, като става дума за страни, които играят значима роля в своите райони, заключи външният министър.

Фактът, че Западът се стреми да раздели Русия, беше разгласен и от Владимир Путин ден по-рано. Според него задачата на сходна политика е „ за слагат под собствен надзор тези елементи “.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР