Русия трябваше да понесе множество санкции в редица сфери поради

...
Русия трябваше да понесе множество санкции в редица сфери поради
Коментари Харесай

Медведев за санкциите към Русия: Надявам се скоро отново да имам знаме до името си

Русия трябваше да понесе голям брой наказания в редица сфери заради почналата военна инвазия в Украйна, като тенисът също не прави изключение. Водещите тенис органи също взеха решение да наложат репресии над съветските и беларуските състезатели, премахвайки от профилите им националното знаме на тяхната страна.

До този миг нито един тенисист не бе коментирал това решение на управляващите, само че неотдавна Даниил Медведев даде изявление пред съветската медия " РИА Новости ", в което показа своя взор върху обстановката.

" Нашата задача е да развиваме тениса в страните, от които идва всеки един от нас, а също по този начин и по целия свят. Затова би трябвало да играя всяка седмица на друг шампионат. В момента единственият метод това да се случи, е да се състезавам под безпристрастен байрак и ще съблюдавам това предписание. Въпреки това обаче се надявам, че тази мярка ще бъде краткотрайна. Очаквам момента, в който още веднъж ще мога да видя националното знаме до името си ", показа първата ракета на света.

`Hope it`s temporary` Daniil Medvedev wants to fly Russia flag again ASAP
— Tennis Strategist (@tenniszealot1)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР