Русия трябва да знае своята линия и да я следва

...
Русия трябва да знае своята линия и да я следва
Коментари Харесай

Песков: Ще си свършим работата докрай

Русия би трябвало да знае своята линия и да я следва до дъно, това няма опция. Това сподели прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, оповестяват съветски медии.

Говорителят на Кремъл сподели това в изявление за журналиста Павел Зарубин, разяснявайки мълчанието на Запада за обстрела на Белгородска област от въоръжените сили на Украйна. Той обърна внимание на обстоятелството, че същите страни „ доста години не виждаха бомбардировките на Донбас “, „ когато към момента нямаше специфична военна интервенция “. Според Песков в този момент те просто не престават своята „ гутаперча линия “.

„ Трябва да си знаем работата, да си вършим работата и да я довършим до дъно. Нямаме друга опция “, добави Песков.

В отговор на въпроса по какъв начин Русия може да направи това на фона на присъединяване на целия НАТО в спора и възходящите доставки на оръжие за Киев, Песков удостовери: „ Наистина равнището на тактико-техническите характерности на тези оръжия, които отива в Украйна, непрекъснато се усилва. "  

„ Това е качествено напълно друго оръжие, което, да кажем, към този момент ще докара до нов поврат в спиралата на нагнетяване на напрежението. Това за следващ път евентуално ни задължава да бъдем по-събрани, по-силни, по-мобилизирани. Да продължим работата, която започнаха “, съобщи още Песков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР