Русия трябва да помогне за налагането на нови санкции срещу

...
Русия трябва да помогне за налагането на нови санкции срещу
Коментари Харесай

Южна Корея настоява Русия да прилага санкциите срещу Северна Корея

Русия би трябвало да помогне за налагането на нови наказания против Северна Корея поради неотдавнашното изстрелване на шпионски спътник и да наложи съществуващите забрани върху износа на работна ръка от изолираната страна, сподели почитан южнокорейски чиновник във вторник, представен от " Ройтерс ".

Министърът на обединяването на Южна Корея Ким Юнг-хо, отговарящ за междукорейските връзки, сподели, че изстрелването на спътник от предишния месец нарушава резолюциите на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации , забраняващи потреблението на балистични технологии от Северна Корея, само че Русия е била " извънредно пасивна " в по-нататъшното санкциониране на Пхенян.

Има " ясни признаци " за военно съдействие сред Пхенян и Москва , а Сеул също изследва дали Русия е приела повече севернокорейски служащи в нарушаване на резолюциите на Организация на обединените нации, сподели Ким.

" Като непрекъснат член на Съвета за сигурност Русия носи отговорността да извършва правилно своите резолюции за наказания ", сподели той на конференция.

Разузнавателната организация на Южна Корея сподели предишния месец, че, което беше третият му опит след два несполучливи опита.
 Съединени американски щати постановат наказания против Северна Корея след изстрелването на шпионски спътник
Съединени американски щати постановат наказания против Северна Корея след изстрелването на шпионски спътник

Списъкът също включва основани в чужбина сътрудници, упрекнати в улеснение на избягването на наказания

След рядкото, Северна Корея изпрати стотици строителни и други служащи в съветския Далечен изток , с цел да печелят непозната валута, заяви във вторник южнокорейският вестник Donga Ilbo, цитирайки анонимни държавни чиновници.

Министър Ким също по този начин прикани Китай да играе по-добра роля в санкционирането на Северна Корея за създаването на оръжия и спазването на интернационалните правила да не репатрира принудително севернокорейски дезертьори.

Южнокорейски деятели споделиха предходната седмица, че , откакто са били депортирани от Китай през октомври, което може да бъде най-голямото сходно всеобщо репатриране от години.
 Съединени американски щати, Южна Корея и Япония умуват по какъв начин да лимитират заканите на КНДР
Съединени американски щати, Южна Корея и Япония умуват по какъв начин да лимитират заканите на КНДР

Съветниците по национална сигурност на трите страни се срещат в Сеул
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР