Русия трябва да окупира цялата територия на Грузия, това е

...
Русия трябва да окупира цялата територия на Грузия, това е
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев: Русия трябва да окупира цяла Грузия

" Русия би трябвало да окупира цялата територия на Грузия ", това е декларирал някогашният министър председател в Москва в обществената мрежа " Вконтанте ", написа вестник " Украинская истина ".
 
Публикацията на третия президент на Русия бе изтрита, само че телевизионна водеща и критичка на Кремъл Ксения Собчак направи фотография на поста на политика.

В обявата на заместник-председателя на Съвета за сигурност на Русия се показва: След освобождението на Киев и Малорусия (както е наричана Украйна във времената на Руската империя ) от бандите националисти, проповядващи измисленото украинство, Русия още веднъж ще стане единна. Ние ще тръгнем на освободителен поход за възобновяване историческите ѝ граници.

" До 1801 година (когато е станало оспорваното от научни и политически среди в Тбилиси присъединение на огромна част от днешна Грузия към Руската империя) не е съществувала грузинска страна. Тя се появи едвам в границите на тогавашната страна Русия. Ето за какво цяла Грузия би трябвало дружно с Южна Осетия и Абхазия (проруски формирания, основани след отцепването им от Тбилиси след краткотрайна война през 2008 г.) да премине под егидата на Москва ", е написал още той.

Днес московското издание газета.ру разгласи, че акаунтът на Медведев във " Вконкакте " е бил ударен от хакери и това е била повода за появяването и изгубването на обявата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР