Русия трябва да окаже помощ на Донецката и Луганската народни

...
Русия трябва да окаже помощ на Донецката и Луганската народни
Коментари Харесай

Турчак: Русия трябва да подкрепи две републики с доставката на определени видове оръжия

Русия би трябвало да окаже помощ на Донецката и Луганската национални републики под формата на доставки на избрани типове оръжия за повишение на отбранителната им дарба при възможна експанзия. Това заяви в сряда първият заместник-председател на Съвета на федерацията, секретар на Генералния съвет на " Единна Русия " Андрей Турчак, оповестява ТАСС.

„ Смятам, че при тези условия Русия би трябвало да даде на Луганската и Донецка национални републики нужната помощ под формата на доставка на избрани типове оръжия, с цел да увеличи отбранителната им дарба и да възпира военната експанзия, която явно се приготвя от Киев “, споделиха. Турчак, чието изказване беше излъчено от канала " Россия-24 ".

Според него „ Единна Русия “ се отнася с огромна угриженост към „ изпомпването на Украйна със западни смъртоносни оръжия “. „ Практически всички водещи страни от НАТО вършат това и то в доста огромен мащаб. Представете си, че единствено тази година и единствено от Съединени американски щати и Англия бяха осъществени десетки полети до Украйна. Ракетни системи, граната пускови установки, стрелково оръжие, мини, муниции и доста други. доста повече “, сподели секретарят на Генералния съвет на Единна Русия.

Той добави, че страните от НАТО „ не отхвърлят, че вършат това “. " Освен това, освен това неми, по този начин наречените инструктори, постоянни военнослужещи на НАТО, идват в Украйна в огромен брой. Наред с други цели, те приготвят разнообразни военни елементи на Украйна за бойни дейности в градски условия. В същото време броят на обстрелите в регионите на Луганск и Донецк се е нараснал неведнъж, цивилни умират и в този миг западните куратори тласкат украинската хунта към непосредствено навлизане в Донбас, въоръжавайки националните батальони, за които героите са Бандера и Хитлер, и свастиката е техният почитан знак “, приключи Турчак. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР