Русия трябва да изтегли всичките си войски от територията на

...
Русия трябва да изтегли всичките си войски от територията на
Коментари Харесай

Украйна поиска пълно изтегляне на руските войски преди всякакви преговори

Русия би трябвало да изтегли всичките си войски от територията на Украйна, преди да може да има каквито и да било договаряния, съобщи външното министерство в Киев в отговор на нееднократните оферти от Москва напоследък за договаряния, съобщи ДПА.

" Единственото реалистично предложение би било незабавното преустановяване на войната на Русия против Украйна и изтеглянето на съветските въоръжени сили от украинските територии ", сподели представител на ведомството.

Той отговори по този метод на неотдавнашно изявление на съветския външен министър Сергей Лавров, в което той удостовери сходно предложение за договаряния, направено от президента Владимир Путин.

" Ако Русия в действителност желае да договаря, тя би трябвало да спре да унищожава украинската енергийна инфраструктура, сподели представителят на украинското външнополитическо ведомство. Няма по какъв начин да искаш да преговаряш и в същото време да бомбардираш украински жилищни региони, да мобилизираш 300 000 резервисти и да блокираш износа на зърно ", добави той.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР