Русия смята и занапред да усъвършества оръжието, заради което се

...
Русия смята и занапред да усъвършества оръжието, заради което се
Коментари Харесай

Путин: Изпитание на оръжие без аналог причини взрива в Северодвинск

Русия счита и отсега нататък да усъвършества оръжието, поради което се случи гърмежът в Ахрангелска област, последван от малко приключване на радиация, това лято, съобщи съветският президент Владимир Путин, представен от " Интерфакс ".

" Независимо от (случилото се) ще продължим работа по това оръжие, " сподели Путин на гала, на която вдовиците на починалите през август получиха ордени поради мъжеството им.

След случая на няколко десетки километра от Северодвинск разновидностите, появили се в медиите, бяха разнообразни, а формалната информация на съветската корпорация " Росатом " свеждаше събитията към детонацията до " работа с изотопи " по време на опити с реактивен мотор.

Сред хипотезите бяха и опитът да бъде извадена потънала ракета, и догатката, че е тествана нуклеарна ракета, известна като " Буревестник " (Skyfall съгласно класификацията на САЩ) - версия, която споделяше и американският президент Доналд Тръмп.

По думите на Путин оръжието, над което са работили починалите, е трябвало да " обезчепи суверенитета, сигурността на Русия за десетилетия напред. " " Това не е елементарна работа... да постевиш себе си, живота си на такова дело - това е неустрашим, сериозен избор на същинския мъж, жител и родолюбец, " сподели Путин.

Президентът разяснява случая за пръв път две седмици след него, на 19 август, когато сподели, че починалите са потърпевши при осъществяване на " значима държавна функционалност ". На конференция с финландския си сътрудник Саули Нинистьо пък той дефинира тестванията като " мероприятие от боен темперамент ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР