Русия смята, че съществуват противоречия между доклада за националната сигурност

...
Русия смята, че съществуват противоречия между доклада за националната сигурност
Коментари Харесай

МВнР на Русия: Западни съюзници се опитват да внесат раздор в руско-българското сътрудничество


Русия счита, че съществуват несъгласия сред отчета за националната сигурност на България, в който Русия е посочена като опасност за страната, и желанията на българското държавно управление да развива двустранни връзки с Москва. Това показват в известие от съветското министерство на външните работи, предава ТАСС, представена от БГНЕС.

Ако това несъгласие е под въздействието на западните сътрудници, то „ те очевидно се пробват да внесат разкол в руско-българското многоизмерно, взаимноизгодно съдействие “, се отбелязва в известието. От министерството показват страдание, че Народното събрание на България въпреки всичко утвърди импортирания от държавното управление отчет за положението на националната сигурност на Република България през 2016 година, в който Русия е посочена като опасност за страната.

„ Съдържащите се там пасажи внезапно опонират с заявените планове на сегашния министерски кабинет на Бойко Борисов за насърчаване на връзки с Русия в търговско-икономическите, енергийните и културно-хуманитарните сфери “, споделят от Москва.

Властите също по този начин показват социологическо изследване, съгласно което 85% от запитаните не виждат в съветската външна политика опасност за България. „ Удивително е по какъв начин такива искрено русофобски документи се одобряват от парламент, в който съвсем половината от депутатите (116 от 240) членуват в група за другарство с Русия “, показват още от министерството.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР