Русия скоро няма да остане без пушечно месоРусия няма да

...
Русия скоро няма да остане без пушечно месоРусия няма да
Коментари Харесай

Естонското разузнаване с ясна прогноза: Путин ще бомбардира до преговори

Русия скоро няма да остане без пушечно месо
Русия няма да изчерпи скоро арсенала или войските за своята война и Владимир Путин счита, че може да “бомбардира ” Украйна до момента в който стигне до масата за договаряния. Това се споделя в отчет на естонската работа за външно разузнаване (EFIS).

Документът също по този начин показва че съветска победа в Украйна ще усили вероятността от въоръжен спор сред Москва и алианса НАТО. Украйна не е член на НАТО.

Каупо Росин, новият общоприет шеф на организацията, споделя в увод към годишния отчет за интернационалната сигурност, оповестен в сряда, че задачата на съветския президент в Украйна не се е трансформирала макар неуспехите през последните 12 месеца, които осуетиха проекта му за бърз удар.

“Засега към момента има задоволително гориво, с цел да се поддържа бойната машина ”, написа той. “Русия скоро няма да остане без пушечно месо, въоръжение от руската ера или агитационен империализъм. ”

Коментарите контрастират със забележките, направени предишния октомври от сър Джереми Флеминг, началник на шпионската организация на Обединеното кралство GCHQ, който сподели, че съветските “провизии и муниции са на привършване ”.

Има противоречие сред това по какъв начин другите народи правят оценка равнището на съветските ресурси от оръжия и муниции, като количеството се пресмята като доста по-високо, в случай че се включат остарелите муниции от руската ера - които са доста по-малко безвредни, разяснява “Скай Нюз ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР