Русия си търси всички задгранични имоти, дори тези от времето

...
Русия си търси всички задгранични имоти, дори тези от времето
Коментари Харесай

Путин си поиска задграничните имоти на Руската империя и СССР, има такива и в България

Русия си търси всички задгранични парцели, даже тези от времето на Руската империя и Съюз на съветските социалистически републики. Това стана ясно от декрет, подписан от президента Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През. Страната ще отпусне средства за търсене, вписване и правна отбрана на парцелите в непознати страни, оповестява съветската осведомителна организация ТАСС. 

За задачата ще бъде отпусната дотация на Предприятието за ръководство на собствеността в чужбина. Такава дотация е отпусната за пръв път в Русия през 2015 година, само че е спряна 6 години по-късно. 

С сегашния президентски декрет дотациите се връщат и се назначава съответно упълномощено дружество.

С различен декрет на президента се отпуска дотация на предприятието за възобновяване на разноските за поддръжка и употреба на федерални съветски недвижими парцели в чужбина, добавя 24 часа.

У нас също има такива парцели. Руската църква „ Свети Николай Мирликийски ", която беше затворена през септември 2023 година и отворена още веднъж през ноември, е един от тези парцели. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР