Русия ще трябва да анализира внимателно решението на Международния олимпийски

...
Русия ще трябва да анализира внимателно решението на Международния олимпийски
Коментари Харесай

От Кремъл първо ще анализират, след това ще взимат мерки

Русия ще би трябвало да проучва деликатно решението на Международния олимпийски комитет (МОК) да забрани на съветските спортисти присъединяване на зимните игри в Пьонгчанг 2018 преди да вземе ограничения по въпроса. Това съобщи представителят на Кремъл Дмитри Песков.

Мощен удар от МОК! Без Русия на зимната Олимпиада

Той добави, че сега приоритет за Русия е да отбрани ползите на спортистите си, само че в това време би трябвало да продължи да поддържа връзки с МОК.

"Сега е нужно да се изключат страстите и съществено да се проучват тези решения, които МОК предприе във връзка с нашата страна, преди да вземем решение по този въпрос ", сподели Песков пред съветски публицисти.

Руснаците ще апелират тежкото наказване на МОК

Във вторник МОК забрани присъединяване на Русия на Игрите в Пьонгчанг, откакто откри съществени доказателства за "безпрецедентна систематична операция " на антидопинговата система.

Вратата обаче остава отворена за съветските спортисти да се състезават като "олимпийски състезател от Русия ", стига да дават отговор на строги условия и да потвърдят, че са чисти от допинг./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР