Русия ще спазва всички норми при сертифициране на газопровода Северен

...
Русия ще спазва всички норми при сертифициране на газопровода Северен
Коментари Харесай

Москва обеща да спазва нормите при сертифициране на Северен поток 2

Русия ще съблюдава всички правила при узаконяване на газопровода " Северен поток 2 " и на собствен ред чака процесът да не се удължава изкуствено, нито да се политизира от Европейски Съюз. Това оповестиха от съветското външно министерство, оповестява " Спутник ".

" С стартирането в употреба на " Северен поток 2 " ще се направи значителен принос за гарантиране на енергийната сигурност на целия Европейски съюз. Процедурата по узаконяването му не би трябвало да се проточва изкуствено, нито да се политизира от страна на немския регулатор или на Европейската комисия - те би трябвало да работят при цялостно съблюдаване на настоящите правила, към които ние ще се придържаме прецизно ", показват от ведомството.
 US Сенатът отхвърли налагането на наказания на
US Сенатът отхвърли налагането на наказания на " Северен поток 2 "

Сенатор Робърт Менендес завоюва поддръжката на Байдън за различен законопроект

Припомняме, немският министър на защитата предизвести да не се употребява противоречивият газопровод в опит да се позволи спорът сред Украйна и Русия, като го назова " откъслечен ".

" Северен поток 2 " би трябвало да удвои доставките на на ниска цена природен газ от Русия за Германия, който съгласно най-голямата стопанска система в Европейски Съюз е нужен да ѝ помогне в преходния интервал след изоставянето на въглищата и нуклеарната сила.

Газопроводът се състои от две тръби с общ потенциал от 55 милиарда куб. метра газ годишно и е положен от крайбрежията на Русия през Балтийско море до Германия.

Но планът на стойност 10 милиарда евро в продължение на години беше преследван от забавяния и провокира яростни рецензии от източноевропейски съдружници на Германия като Полша, както и от Съединени американски щати.

Той бешено немският енергиен регулатор BNetzA съобщи, че процесът на утвърждение на газопровода евентуално ще се проточи до втората половина на 2022 година
 Русия уверена в узаконяването на
Русия уверена в узаконяването на " Северен поток 2 "

Няма " План Б ", отсече Москва по тематиката
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР