Русия ще разработи ударни системи, които ще бъдат способни да

...
Русия ще разработи ударни системи, които ще бъдат способни да
Коментари Харесай

Путин плаши: Русия ще разработи ударни системи, способни да преодолеят всяко ПРО

Русия ще създаде ударни системи, които ще бъдат способни да преодоляват всяка система за противоракетна защита (ПРО). Това разгласи съветският президент Владимир Путин в изявление за арабската версия на RT, Sky News и " Ал Арабия ".

" Ще го създадем, в този момент това към този момент е явно, тъй като системите за противоракетна защита работят против балистични ракети, летящи по балистична траектория, а ние, като се изключи че неведнъж ги усъвършенствахме, създадохме и други оръжия, които към този момент никой различен няма в света ", коментирал съветският държавен глава.
 Путин предлага на Британия мораториум за нуклеарни ракети, тя дава отговор, че е с НАТО
Путин предлага на Британия мораториум за нуклеарни ракети, тя дава отговор, че е с НАТО

" Би била добра концепция, само че казусът е, че Русия е създала и разположила ракети "

Той също по този начин дал отговор на въпроса дали Русия усеща опасност от напредване на НАТО към нейните граници.

" Винаги сме я усещали , постоянно сме говорили за това. А ни отговаряха от самото начало: " Не се опасявайте, това не е срещу вас и няма от какво да се страхувате, тъй като НАТО се трансформира , това към този момент въобще не е военна организация, тя не е нападателна и по този начин нататък ", изтъкнал още Путин.

Той припомнил обаче, че уставът на НАТО не е бил променян, а той планува военна поддръжка за страните членки на алианса.
 НАТО отхвърли предлагането на Путин за мораториум върху ракетите в Европа
НАТО отхвърли предлагането на Путин за мораториум върху ракетите в Европа

Говорителят на Алианса Оана Лунджеску съобщи, че НАТО смята, че предлагането на Москва е " нереално " поради съветските ракети 9М729

" Това е боен блок. И несъмнено когато инфраструктурата на боен блок се приближи до нашите граници, това не ни радва ", заключил съветският държавен глава.

Путин приказва за първи път за създадените в Русия най-нови типове стратегически оръжия през предходната пролет. В тирада пред Федералното заседание (долната и горната камара на съветския парламент) той показа по-специално хиперзвуковите ракетни системи " Кинжал ", " Авангард " и " Буревестник ", бойния лазер " Пересвет ", подводен безпилотен аероплан с нуклеарна подводница " Посейдон ", както и междуконтинентална балистична ракета " Сармат ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР