Русия ще продължи да засилва всеобхватното сътрудничество със страните от

...
Русия ще продължи да засилва всеобхватното сътрудничество със страните от
Коментари Харесай

Лавров: Руската федерация ще продължи да си сътрудничи със страните от глобалния Юг и Изток

Русия ще продължи да ускорява всеобхватното съдействие със страните от световния Юг и Изток, които, сходно на Руската федерация, са твърдо ангажирани с правилата на Устава на Организация на обединените нации и се застъпват за ценене на правото на народите да дефинират личната си орис се споделя в посланието на съветския външен министър Сергей Лавров, което беше изнесено на Международния културно-цивилизационен конгрес „ Традиционните полезности на народите на Изтока и актуалния свят “, беше прочетено от посланика на Руската федерация в Душанбе Семьон Григориев, оповестяват съветски медии.

„ Русия продължава интензивно да работи за подсилване на правните и морални правила на междудържавното другарство, най-важната причина за образуването на по-справедлив многополюсен международен ред “, споделя още Лавров.

За тези цели, отбелязва той, Москва „ ще продължи да усилва всеобхватното съдействие с страните от световния Юг и Изток “, които, сходно на Русия, „ са твърдо ангажирани с правилата на Хартата на Организация на обединените нации и се застъпват за ценене на културните и цивилизационни многообразието на народите по света, тяхното право сами да дефинират вашата орис. "

„ Всички сме единни в недопустимостта на агресивното втълпяване на неолиберални псевдоценности, които подкопават духовните устои на нашите общества и могат да навредят на моралното здраве на нашите жители. Убеден съм, че форумът ще способства доста за укрепването другарство и доверие сред народите и ще ни разреши да разработим потребни на практика рекомендации “, добавя Лавров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР