Русия ще продължи да разработва програми за международно сътрудничество в

...
Русия ще продължи да разработва програми за международно сътрудничество в
Коментари Харесай

Путин: Русия ще продължи да разработва международни космически програми космическа сила

Русия ще продължи да създава стратегии за интернационално съдействие в галактическия бранш, съобщи в понеделник съветският президент Владимир Путин, съобщи БГНЕС.
„ Ще продължим да създаваме интернационалните стратегии, подготвени сме да участваме в взаимна работа с нашите сътрудници в космоса “, съобщи президентът на среща за развиването на галактическата промишленост.
 Зеленски изискал да договаря с Путин, Москва отхвърля Зеленски изискал да договаря с Путин, Москва отхвърля
Киев твърди, че президентът Владимир Зеленски е желал да беседва с Владимир Путин, само че не е получил единодушие. Москва дава отговор, че не е...
В същото време той означи, че Русия би трябвало съответно да поддържа статута си на една от водещите
„ През новия, 21-ви век, Русия би трябвало почтено да поддържа статута си на една от водещите нуклеарни и галактически сили, тъй като галактическата промишленост е директно обвързвана с защитата “, сподели президентът.
Министерският съвет би трябвало да приготви ограничения за реализиране на цели в галактическата промишленост, добави президентът.
Според стопанина на Кремъл някои цели и периоди за осъществяване на дилемите в галактическия бранш могат да бъдат поправени заради динамично изменящата се обстановка в Русия и света.
 Русия прикани към основаване на контракт за възбрана на оръжията в Космоса Русия прикани към основаване на контракт за възбрана на оръжията в Космоса
Русия приканва за договаряния за основаване на правно обвързващ интернационален инструмент, който да забрани разполагането на всевъзможни видов...
„ Разбирам, че като се вземат поради динамично изменящите се, външни и вътрешни условия, избрани цели, може би би трябвало да се обясни и поправя времето за осъществяване на дилемите в галактическия бранш “, сподели президентът. По време на срещата Путин предложи да разиска сходни хрумвания, в случай че има такива.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР