Русия ще продължи да действа по такъв начин, че военният

...
Русия ще продължи да действа по такъв начин, че военният
Коментари Харесай

Песков: Специалната военна операция се превърна във война заради Запада

Русия ще продължи да работи по подобен метод, че военният капацитет на Украйна да не заплашва сигурността на нейните жители и нейната територия, сподели представителят на съветския президент Дмитрий Песков в диалог с публицисти на aif.ru.

„ За какво приказва президентът? Имаме четири нови федерални субекта. И главното за нас е да защитим хората в тези райони и да освободим територията на тези райони, която сега е де факто окупирана от режима в Киев “, означи Песков.

Според Песков Русия не може да допусне съществуването на границите си на страна, която има документирано желание да употребява каквито и да е способи за лишаване на Крим, да не приказваме за територията на нови райони.

„ Ние сме във война. Да, това стартира като специфична военна интервенция, само че незабавно щом се образува тази формация там, когато груповият Запад стана участник в това на страната на Украйна, за нас това към този момент се трансформира във война. Убеден съм в това. И всеки би трябвало да разбере това за личната си вътрешна готовност “, добави Песков.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР