Русия ще приеме ударите срещу своите нови територии от страна

...
Русия ще приеме ударите срещу своите нови територии от страна
Коментари Харесай

Песков: Ударите по новите територии ще се приемат като агресия срещу Русия

Русия ще одобри ударите против своите нови територии от страна на Украйна като акт на експанзия, съобщи през днешния ден прессекретарят на Путин Дмитрий Песков, заяви БГНЕС.
„ Няма да е нищо друго ”, сподели представителят на Кремъл в отговор на въпрос дали ударите на Украйна по новите територии ще бъдат възприети като акт на експанзия против Русия. Освен това е належащо да се открият точните граници на два украински района, които Русия има намерение да анексира, само че над които нейните сили към момента не са открили цялостен надзор. " Донецката и Луганската национални републики са приети от Русия в границите от 2014 година Що се отнася до териториите на Херсонска и Запорожка област, би трябвало да се посочи, не мога да отговоря на този въпрос сега ", съобщи Песков.
За през днешния ден е планувана церемонията по подписването на контракт за влизането на Донецка и Луганска национални републики, както и на Запорожка и Херсонска области в състава на Руската федерация. Междувременно интернационалната общественост съобщи, че няма да признае резултатите от извършените противозаконни референдуми. Съветът за сигурност на Организация на обединените нации ще гласоподава през днешния ден резолюция, осъждаща референдумите за анексиране на няколко окупирани от Русия райони в Украйна, заяви актуалният ръководител на съвета - Франция. Текстът ще осъди референдумите, които Западът дефинира като " подправени ", и ще изиска от страните членки " да не признават никакъв изменен статут на Украйна и задължаване на Русия да изтегли войските си от Украйна ", съобщи американският делегат Линда Томас-Грийнфийлд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР