Русия ще позволи на европейските полети да пристигат и да

...
Русия ще позволи на европейските полети да пристигат и да
Коментари Харесай

Русия позволява европейски полети до и от Москва

Русия ще разреши на европейските полети да идват и да отпътуват по направления, които заобикалят въздушното пространство на Беларус , оповестява РБК, представени от " Ройтерс ", макар че Москва преди този момент отхвърли достъп на две самолетни компании, които са заобиколили Беларус на път за Москва.

Русия разреши на полет на Austrian Airlines Виена-Москва да заобиколи въздушното пространство на Беларус в петък, позволи и на други задгранични превозвачи.

Европейският съюз прикани своите самолетни компании да заобикалят Беларус и предприе ограничения да затвори личното си въздушно пространство за беларуски превозвачи.

Отказът на Русия да разреши на някои полети , заобикалящи Беларус, да влязат във въздушното му пространство от този момент подхранва спекулациите, че Москва може да обмисля цялостна възбрана за такива полети , с цел да поддържа своя непосредствен съдружник Беларус.

Но РБК, базирайки се на източник, непосредствен до Министерството на превоза, съобщи, че Русия скоро публично ще позволи полети до и от Москва, които заобикалят Беларус .

По-ранните проблеми се свеждат до техническата нужда от създаване на нови направления , оповестява той.

Руската федерална авиационна организация " Росавиация " организира среща за разискване на разрешенията в четвъртък вечерта , споделя различен източник пред РБК.

" Росавиация " не разяснява, когато бе запитана за информацията. Министерството на превоза отхвърли коментар.
 Борел: Европейски Съюз е угрижен от отхвърли на Москва да приема европейски самолети
Борел: Европейски Съюз е угрижен от отхвърли на Москва да приема европейски самолети

Европейски Съюз още не знае дали това е изключение или съветска насила европейски самолети да летят над Беларус

По-рано Международната организация за гражданска авиация на Организация на обединените нации насилственото .

нуждата от осъществяване навън интернационално следствие на обстановката към самолета на Ryanair и приканва да не се политизира случаят, разяснява в четвъртък съветският министър председател Михаил Мишустин.

на най-малко два европейски самолета в Москва , защото те възнамеряваха да избегнат въздушното пространство на Беларус. Austrian Airlines и са измежду засегнатите превозвачи.

Лидерите на Европейски Съюз дадоха отговор на Минск, като се съгласиха и приканиха основаните в Европейския съюз самолетни компании да не летят над въздушното пространство на страната.
 Русия блокира европейски полети избягващи Беларус, ускорява натиска върху Европейски Съюз
Русия блокира европейски полети избягващи Беларус, ускорява натиска върху Европейски Съюз

Пенсионираният военачалник на Съединени американски щати Бен Ходжис се надява европейците да се опълчват на издевателството на Кремъл
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР