Русия ще наложи ембарго на страни, които подкрепят тавана на

...
Русия ще наложи ембарго на страни, които подкрепят тавана на
Коментари Харесай

Русия заплаши Европа и САЩ: Ще спрем и петрола

Русия ще наложи ембарго на страни, които поддържат тавана на цените на петрола, препоръчан от Вашингтон. Според мен това е цялостен парадокс... На тези компании или страни, които ще вкарат ограничавания, ние няма да доставяме нашия нефт и петролни деривати, тъй като няма да работим при непазарни условия, сподели вицепремиерът на Русия държавно управление Александър Новак.

Установяването на таван на цената на съветския нефт беше замислено като средство за понижаване на приходите на Москва от износа на тази стока, като в това време се избегне изтласкването на петрола на страната от пазара.

Предложението би трябвало да бъде разисквано на среща на финансовите министри от Г-7 в петък. Според Новак сходен проект ще заплаши пазарните механизми на " такава значима промишленост като петролната и може да докара единствено до дестабилизация както на промишлеността, по този начин и на петролния пазар ".

И европейските, и американските консуматори ще бъдат първите, които ще платят за това, до момента в който към този момент заплащат високи цени през днешния ден заради дестабилизиращите ограничения, които ползват. По-специално глобите, сподели Новак.

Служителят добави, че сега Русия изпомпва толкоз нефт, колкото може да създаде и продаде сега, само че в случай че изискванията на международния пазар се стабилизират и съветските производители са уверени, че ще намерят купувачи, производството може да се усили.

Той означи, че съветските производители на нефт се приготвят за идното петролно ембарго на Европейски Съюз, което би трябвало да влезе в действие през декември, само че възнамеряват да запазят настоящите равнища на произвеждане без значение от това.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР