Русия се сплотява! Ръководителите на двете камари на руския парламент

...
Русия се сплотява! Ръководителите на двете камари на руския парламент
Коментари Харесай

Русия се сплотява: Лидерите на двете камари на парламента призоваха за подкрепа за Путин

Русия се сплотява! Ръководителите на двете камари на съветския парламент приканиха през днешния ден за поддръжка за президента на Русия Владимир Путин, който е изправен пред въоръжен протест от страна на паравоенната формация " Вагнер ", предадоха международните организации и Българска телеграфна агенция.

" Депутатите от Държавната дума поддържат консолидацията на силите и декларират поддръжка за президента Владимир Путин, който е висш главнокомандващ ", съобщи в Телеграм ръководителят на долната камара на съветския парламент Вячеслав Володин.

" Силата на Русия е в нейното " единение и към историческата ни непоносимост към измяната и провокациите ", добави Валентина Матвиенко, ръководител на горната камара на Народното събрание на Русия.

Руските окупационни управляващи в украинските райони, за чието анексиране претендира Москва, показаха през днешния ден поддръжка за съветския президент Владимир Путин, който е изправен пред въоръжен бунт от страна на паравоенната формация " Вагнер ", съобщи Франс прес.

Назначените от Москва управляващи в източните украински Донецка и Луганска област, както и в Запорожка и Херсонска област, обявиха в обособени официални съобщения, оповестени в Телеграм, че съответните им райони са " с президента! ".

Заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев прикани за единение към съветския президент Владимир Путин, съобщи ТАСС.

" Сега най-важното за успеха над външните и вътрешните ни врагове, които желаят да раздерат нашата Родина, най-важното за спасението на нашата страна е да се сплотим към президента и висш главнокомандващ въоръжените сили на страната. Разколът и измяната откриват пътя към най-голямата покруса, към всеобща злополука ", написа съветският политик в " Телеграм ".

Чеченският водач Рамзан Кадиров зави, че в случай че се наложи, силите му са подготвени да оказват помощ за потушаването на протеста, разгласен от ръководителя на съветската частна наемническа компания " Вагнер ", съобщи Ройтерс.

Кадиров дефинира дейностите на Евгений Пригожин като " удар с нож в гърба " и прикани съветските военнослужещи да не се поддават на никакви " провокации ".

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

 



Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР