Русия се противопостави на всякаква обща позиция на Съвета за

...
Русия се противопостави на всякаква обща позиция на Съвета за
Коментари Харесай

Русия отново със собствена визия за Сирия

Русия се опълчи на всякаква обща позиция на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации на съвещание на закрити врата, отдадено на ситуацията в сирийската провинция Идлиб, споделиха дипломати, представени от Франс прес, представена от Булнюз. В декларация за медиите след съвещанието 11 от 15-те страни в Съвета - необикновен формат за такива изказвания - показаха дълбоката си угриженост от утежняването на обстановката в Идлиб, където Кремъл от септември подсигурява зона на деескалация.

Тези страни, към които не се причислиха другите четирима членове на Съвета Русия, Китай, Южна Африка и Индонезия, приканиха участниците в спора да пазят цивилните. Според дипломатически източници на срещата е имало остра замяна на реплики сред Москва и Вашингтон по отношение на ударите по лечебни заведения в този спор.  

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР