Русия се опитва да организира неофициална среща на Съвета за

...
Русия се опитва да организира неофициална среща на Съвета за
Коментари Харесай

Русия иска неофициална среща на Съвета за сигурност на ООН

Русия се пробва да провежда неофициална среща на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, с цел да бъде разискван „ неонацизмът “ в Украйна. За това заяви непрекъснатият представител на Украйна в Организация на обединените нации Серхий Кислица в Туитър.

Кислица разгласява писмо, от което излиза наяве, че Русия се надява на неофициална среща на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, с цел да бъдат на нея дискутирани „ неонацизмът и радикалният шовинизъм “ в Украйна. В коментар украинският представител написа, че " фашистката страна, която по мащаба на унищожаването на украинските градове надмина нацистите и фашистите, провежда в Ню Йорк следващото безумие по отношение на „ неонацистите “.

В писмото написа, че заместник-представителят на Русия в Организация на обединените нации Дмитрий Полянски привиква съвещание на Съвета на 11 юли, което съгласно концептуална записка ще даде „ опция да се научи повече за историята на нацизма в Украйна и настоящия му статус “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР