Русия се изправи след разгромната загуба от Белгия на старта

...
Русия се изправи след разгромната загуба от Белгия на старта
Коментари Харесай

Русия се изправи с измъчена победа над Финландия

Русия се изправи след разгромната загуба от Белгия на старта на Евро 2020 с измъчена победа над Финландия с 1:0. Единственото попадение пристигна в добавеното време на първата част, а прецизен беше Сергей Миранчук. След този триумф " Сборная " към този момент има 3 точки, откакто в първия загуби от Белгия, толкоз има и Финландия.

В 3-ата минута топката попадна във вратата на Сафонов, само че гол не бе зачетен, защото реализаторът Поянпало беше в състояние на засада, което се откри с ВАР.

Постепенно възпитаниците на Станислав Черчесов постановиха напън, само че мъчно стигаха до чисти голови положения. Те въпреки всичко съумяха да пробият защитата на финландците във втората минута на добавеното време на първата част, когато Алексей Миранчук се разписа със страховит изстрел по диагонала, който не остави шансове на вратаря на гостите Лукас Храдецки.

След почивката играчите на Финландия погледнаха по-смело към противниковата врата и натиснаха в търсене на изравнителен гол, което откри шансове пред Русия за контраофанзива, които домакините по този начин и не съумяха да употребяват, въпреки че сътвориха няколко съществени рискове. В последна сметка повече голове не паднаха и Русия завоюва с 1:0, с цел да изравни актива на днешния си противник, като двата отбора разделят второто място, само че Русия има преимущество в директните дуели. В другия мач от група В на следващия ден любимецът Белгия се изправя против Дания от 19:00 часа, а в последните мачове в понеделник от 22:00 часа Финландия играе с Белгия, а Русия ще срещне Дания.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР