Русия съобщи, че е завзела нови територии в битката за

...
Русия съобщи, че е завзела нови територии в битката за
Коментари Харесай

Украйна попълва армията си с жива сила

Русия заяви, че е завзела нови територии в борбата за Бахмут. През миналата нощ минимум пет съветски ракети са поразили цели в украинския град Харков и покрайнините му, в това число цивилни здания, показват локалните управляващи. На този декор Украйна продължава да активизира годни за военна работа, споделя репортаж на немската телевизия ZDF от Одеса.

За новата си войска Украйна към този момент не може да разчита само на настоящи бойци и доброволци. Олександър е отпред на боен патрул, който търси годни за готовност в Одеса. Той е инженер и е бил притеглен в армията предходната година. Изискванията към мобилизираните са нарастнали, в това число поради постъпващото съвременно западно въоръжение.

Олександър - украински боен: " Армията търси съответни стимулирани хора без антисоциално държание. Основно от средите на междинната класа. Трябва да са физически здрави и с положително обучение ".

Изключенията за мъже на възраст за военна работа са малко.

" Ако сте татко на три деца, в случай че би трябвало да се грижите за болен човек или имате професионални аргументи, може да поискате пролонгация. Трябва да визиите и съответните документи, които го потвърждават. В този случай няма да служите ", сподели Наталия Хюмейнюк - говорителка на украинската войска.

По улиците на Одеса групата на Олександър среща мъж, кадърен за военна работа. Самоличността му е записана и до седмица той би трябвало да се яви във военното окръжие. Там ще бъде преценено дали Серхий да бъде мобилизиран. Той е самонает:

" Едно е да подкрепяш армията с пари, само че не съм сигурен дали мога да убия човек. Психически не съм квалифициран за това, само че ще забележим. Мисля за моето семейство, единствено аз изкарвам пари, не знам по какъв начин ще се оправят без мен ".

Серхий няма учредения за възражения, той е здрав и има две деца, тъй че отиването му на фронта е на практика несъмнено. 354 хиляди съветски и украински бойци са били убити или ранени от началото на войната преди 14 месеца, сочат данни в документи на американското разузнаване, оповестени в интернет.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР